onsdag den 8. april 2009

Part 1, Barbering for feinschmeckere

Den gennemsnitlige mand barberer sig cirka. 20.000 gange i løbet af livet, hvilket svare til at han bruger 139 fulde døgn til barbering. Han vil barber 8.2 meter skæg af fra cirka 30.000 skægstubbe. Og han vil sikkert gøre noget forkert i løbet af de 20.000 gange, hvor han skær sig og får sår, indgroet hår og udslæt. Hans ”klokken 5” skygge vil vise sig inden middag og hans hals vil være rød og irriteret.

For de fleste mænd er barbering en daglig ”pligt” der bare skal overstås og i bedste fald en rutine sag. Og overraskende nok tror mange mænd, at de har sensitive hud, - fordi træk og skære bevægelsen med barberbladet og det pres de ligger på bladet for at opnå en tæt barbering, sammen med en utilstrækkelig forberedelse af skægget, med en barberskum fra aerosoldåse, giver dem skin irritation, razor burn (irritation af huden ved brug af et sløvt barberblad eller forkert teknik) og indgroet hår.

Du vil høste fordele ved at have en daglig barber rutine. Din barbering kan nemt blive forvandlet til et behageligt ritual, hvor du efter barberingen har det bedre og ser bedre ud. Alt der kræves er det rigtige udstyr, den rigtige forberedelse og lidt øvelse.

Denne blog vil beskrive den traditionelle vådbarbering, udstyret, de udsøgte barbercreme og sæber og diverse tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar